Membru fondator ARMO Magazin certificat Trusted.ro

Conditii de livrare

Plata la livrare
- produsele le vei achita odata cu livrarea acestora de catre reprezentantul www.magazinultau.ro sau cel al firmei de curierat NEMO EXPRESS. Bifarea aceastei optiuni nu implica alte costuri decat cele mentionate la sectiunea livrare.
- Plata se face direct curierului postal care livreaza comanda.
- Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoanele juridice cu valoare mai mare de 5000 lei se pot face doar cu ordin de plata.
- Firma noastra foloseste serviciile de curierat rapid NEMO EXPRESS.

Ordin de plata
- In cazul in care plata se face prin ordin de plata/ virament bancar, termenul de livrare se considera de la data confirmarii platii de catre BRD.
- Pentru operativitate te rugam sa ne trimiti pe fax la nr. 021 - 337.40.98 o copie dupa ordinul de plata.
- In cazurile speciale, in care produsele comandate nu se afla pe stoc, vei fi contactat pentru a ti se confirma termenul de livrare.

Numerar
- in cazul in care doresti sa ridici produsele de la sediul nostru (Str. Gen. Culcer, nr. 32), poti achita contravaloarea comenzii in numerar, odata cu emiterea facturii fiscale. 
Plata in rate si creditul aferent se pot face prin BRD direct din magazinul nostru cu ajutorul persoanei responsabile. 

Card de debit sau credit
Produsele care se ridica de la sediul magazinutau.ro pot fi achitate si cu ajutorul cardurilor de debit sau credit VISA sau MasterCard prin intermediul unui POS.

Sistemul 3D Secure
Magazinultau.ro vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.payu.ro.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul "In cos"

2. Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre magazinultau.ro, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, magazinultau.ro si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

3. Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?
Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

* Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite de magazinultau.ro si ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. 

* Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar (numar de card, data expirarii etc.) sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem si introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 

Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Conditii speciale
Magazinultau.ro nu vinde si nu livreaza produse in strainatate.

conditii-de-livrare
Partenerii nostri:
Copyright © 2013 Alliance Computers