Membru fondator ARMO Magazin certificat Trusted.ro

DARK SOULS II XBOX (3391891975063)

DARK SOULS II XBOX

Altii au comandat si:

Cod produs: 3391891975063
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Specificatiile si fotografia produsului au caracter informativ si pot fi diferite fata de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila, neconstituind obligativitate contractuala.
Imagini ale produsului:
DARK SOULS II XBOX - image 1

Descriere

Iti doresti o aventura fara egal si sentimentul unei victorii binemeritate dupa luptele crancene ? In Dark Souls 2 veti avea ocazia sa va regasiti aptitudinile razboinicului din capitolul precedent dar intr-un design de joc cu totul schimbat, o noua poveste si o tona de noi elemente.

Caracteristici:

- Mergi dincolo de Moarte - Indrazniti sa va angajati intr-un joc cu gameplay intens, intr-o lume vasta, propulsata de o grafica noua si un sunet de fundal cum nu au mai existat intr-un joc.

- Un labirint de creaturi si de capetenii - Intra in lumea intunecata, acolo unde creaturile periculoase si capeteniile lor iti vor rasuci imaginatia astfel incat jocul sa devina unul mult mai palpitant.

- Asalt senzorial - Modificarile simturilor umane vor da nastere unor halucinatii auditive si fobii care vor ingreuna misiunea si stilul de lupta.

- Mai profund si mai intunecat - Optiunile complexe de customizare vor furniza arme si armuri croite pe stilul fiecarui jucator.

- Sistem multiplayer evoluat - O mai buna interactiune on-line ce duce la un alt nivel cooperarea si competitivitatea in joc.

- Gameplay rafinat - Fluiditatea si imbunatatirea sistemului de lupta sunt unele dintre punctele forte ale acestui joc, pe langa gama variata de caractere, arme, abilitati, armuri si un sistem de progres profund si bine balansat.

Cerinte sistem PC:

Minimum System Requirements:
CPU: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz or AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
RAM: 2 GB
VGA: Nvidia GeForce 9500 GT 512MB GDDR3 or AMD Radeon HD 4650
OS: Windows XP
DX: DirectX 9
Hard drive: 6 GB free space

Recommended System Requirements:
CPU: Intel Core 2 Quad Q6400 2.13GHz or AMD Phenom 9500 Quad-Core
RAM: 4 GB
VGA: Nvidia GeForce GT 640 2GB GDDR5 or AMD Radeon HD 6770
OS: Windows 7
DX: DirectX 9
Hard drive: 6 GB free space
dark-souls-ii-xbox
Partenerii nostri:
Copyright © 2013 Alliance Computers