Membru fondator ARMO Magazin certificat Trusted.ro

Suport

Ghid de instalare si utilizare a jocurilor de PC si consola

Va multumim pentru achizitia dumneavoastra.
 
Inainte de a desigila jocul achizitionat va rugam sa verificati compatibilitatea jocului cu calculatorul sau consola dumneavoastra. In cazul jocurilor de PC asigurati-va ca PC-ul dumneavoastra indeplineste cel putin performanta specificata in rubrica „minimum requirements” de pe carcasa jocului achizitionat. In cazul jocurilor de consola asigurati-va ca aveti consola de acelasi tip cu jocul achizitionat si ca aceasta recunoaste standardele Europene.  Pentru a folosi jocul va este necesar si un mijloc de control adecvat: mouse, tastatura, joystick, gamepad etc.

*Jocurile de PC cu cod STEAM, necesita o conexiune la internet pentru activarea jocului.
*Atentie! Consolele XBOX 360 necesita un abonament Windows GOLD Live activ pentru a rula jocul in modul multiplayer

Datorita criptarii pe regiuni a jocurilor, acestea nu sunt compatibile cu console achizitionate din afara Europei decat in cazurile precizate in mod expres de catre producatorul consolei sau al jocului.

Instalarea jocului:
  •  Introduceti CD/DVD-ul in unitatea optica
  •  Selectati optiunea de instalare a jocului
  •  Urmati instructiunile de instalare aparute pe ecran
 *Unele jocuri va vor cere introducerea „CD-KEY”-ului pentru a efectua instalarea. Il veti gasi in carcasa interioara a jocului, pe suportul CD/DVD sau pe spatele manualului.

Dupa efectuarea instalarii rulati jocul prin activarea pictogramei de pe desktop sau direct din locul unde a fost instalat.

Avertizare! Citeste aceste informatii despre siguranta inainte de a folosi jocul achizitionat:

Un procent mic de persoane pot sa aiba spasme atunci cand vad anumite lumini, imagini sau tipare care pot aparea in jocurile video. Acest lucru se poate intampla chiar si fara un istoric medical de epilepsie sau spasme. Daca tu sau cineva din familia ta prezentati un istoric sau o predispunere la epilepsie, consultati un medic inainte de a va juca. Parintii trebuie sa monitorizeze folosirea jocurilor video. Copiii si adolescentii sunt mai predispusi decat persoanele mature, la spasme de tip fotosensibil.
Opriti jocul imediat si consultati un doctor daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra prezentati unul din urmatoarele simptome sau alte probleme in timp ce va jucati un joc video: ameteala, vedere incetosata sau alte probleme ale vederii, spasm ocular sau muscular, pierderea cunostintei, dezorientare, miscari involuntare sau convulsii.

Pentru a reduce riscul spasmelor de tip fotosensibil luati urmatoarele precautii:
  • Jucati-va intr-o camera bine luminata
  • Nu va jucati daca sunteti obositi, ametiti sau ati consumat alcool
  • Odihniti-va cel putin 10-15 minute pentru fiecare ora de joc
  • Nu stati foarte aproape de ecran
  • Jucati jocul pe un ecran de dimensiuni reduse
Va rugam ca pentru asistenta tehnica sau orice nelamuriri sa ne contactati !
suport
Partenerii nostri:
Copyright © 2013 Alliance Computers